Emma Korpi ja Jemma
Emma Korpi ja Jemma

Emma Korpi Annahoivaa.fi:n kesätyöntekijä

Olen Emma ja olen Annahoivaa.fi:llä kesätyöntekijänä kesäkuun ajan. Pääsin keväällä peruskoulusta ja jatkan lukioon ensi syksynä. Minun oli helppoa hakea töihin juuri Annahoivaalle ottaen huomioon kiinnostukseni eläimiin, sekä asiointiin ihmisten kanssa.

Olen aina ollut eläinrakas ja pienempänä kotoa löytyikin paljon lemmikkejä. Hevosista kiinnostuin jo tarhaikäisenä ja ala-asteella sain aloittaa ratsastuksen. Ratsastus sekä hevoset itsessään ovat opettaneet paljon ja olen saanut tästä harrastuksesta niin ystäviä, kuin kokemuksiakin tulevaisuuden tueksi. 

Kuvassa olen Jemman, puoliylläpitohevoseni kanssa. Hänen kanssaan treenailemme kotitallilla suurempia tavoitteita murehtimatta. Jemma silti eläkepäivistään huolimatta jaksaa laittaa ratsastajan aika ajoin töihin ja muistuttaa siitä, kuinka tärkeää kärsivällisyys ja vakaa mieli onkaan. Mitään ei tämäkään hevonen anna ilmaiseksi. 

Tulevaisuuden ammatissani toivon mukaan pääsen auttamaan eläimiä sekä ihmisiä, ja tekemään työssä parhaani. Annahoivaalla työskentely on ollut ja on kokemuksena positiivinen, josta on apua varmasti jatkossakin.