Microlifen tuotteet valikoimaan
Microlifen tuotteet valikoimaan

Microlifen tuotteet ovat Back on Track:n ohella osa Annahoivaa.fi:n tuotevalikoiman selkärankaa. Microlifen tuotteiden tinkimätön laatu yhdessä kohtuullisen hintatason kanssa on Annahoivaa.fi:n filosofian kanssa täydellisesti linjassa - laatua järkevään hintaan. Tutustu valikoimamme tuotteisiin ja pysy kuulolla, uutuuksia on tulossa :) Alla Microlifen lyhyt esittely:

Microlife alkoi perustajansa K.Y. Lin: in visiosta ja on nyt auttanut muuttamaan ihmisten tietoisuutta terveydestä maailmanlaajuisesti. Eri puolilta maailmaa olevat ihmiset ottavat vastuun omasta kehostaan ​​ja hyvinvoinnistaan – käyttämällä tuotteita, jotka tarjoavat lääketieteellisen tiedon tavallisille käyttäjille. Asetimme laatustandardin yhtä korkealle kuin ammattikäyttöön tarkoitetuille sovelluksille. Tämä on tehnyt Microlife: sta alansa markkinajohtajan.

Tämä ei ole sattumaa. Microlife yhdistää lännen – ja idän filosofioiden ominaisuuksia sekä jokapäiväisessä työssä että kehittämällä uusia visioita. Näin meidän monikulttuurinen tiimimme voi muodostaa kuvan ympäri maailman olevista kuluttajista, ja ymmärtää eri kulttuurien monipuoliset tarpeet. Teemme yhdessä tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat ylläpitää terveyttään ja parantaa entisestään elämänlaatuaan.

Microlife. A partner for people. For life.