Toim-kulut_banneri_576x40kelt.jpg

Koko Davvi - luonnonkosmetiikkasarja meiltä heti toimitukseen meidän omasta Suomen varastostamme. Kun ostat meiltä tuet suomalaista työtä.

Davvi - luonnonkosmetiikkasarja on saanut alkunsa rakkaudesta Lapin raikkaaseen luontoon ja sen puhtaisiin luonnonantimiin. Davvi-sarjan tuotteiden ainutlaatuiset vaikuttavat ainekset ovat peräisin Lapin ja Suomen luonnosta. Tuotteiden kehittämisessä on hyödynnetty perinnetietoutta yhdistettynä alan uusimpiin tutkimustuloksiin.

Kosmetiikkasarjan tuotteissa on käytetty luonnonmarjoista, sekä puusta ja viljasta valmistettuja luonnon öljyjä ja uutteita. Davvin raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja ja niiden vaikutuksia luonnonkosmetiikassa on tutkittu yliopistotasolla useassa maassa.

Tuotantoprosessissa ei käytetä lainkaan synteettisiä kemikaaleja. Raaka-aineet ovat sertifioituja. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai synteettisiä säilöntäaineita eikä tuotteita tai niiden raaka-aineita ole testattu eläimillä. Raaka-aineillamme on suomalainen Fi-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Tuotantoprosessi ja kehitys ovat tapahtuneet Suomessa ja tämän takaa Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Davvi-sarjan tuotteita on sekä naisille (DAVVI Natural lift Restorative Facial Cream ja DAVVI Smoothing Eye Serum) että miehille (DAVVI Refreshing Aftershave Eau de Toilette ja DAVVI Calming Aftershave Balm). Tuotesarjan kehitystyö jatkuu ja valikoima laajenee tulevaisuudessa.

Davvi - Sinun ja ihosi luonnollisen hyvinvoinnin tukena

Näytetään tuotteet 1-3 / 3